Banner

Voor werkgevers

Zoekt u gemotiveerd, gekwalificeerd personeel? Wij vinden de perfecte kandidaat. En doordat we grondig en persoonlijk te werk gaan, schieten we vaak in één keer raak. Dit doen wij op de volgende manier:

UITZENDEN

Heeft u snel tijdelijke versterking nodig? Kies dan voor een uitzendkracht. Dankzij ons omvangrijk talentenbestand vinden we razendsnel iemand voor u. Bovendien nemen we alle zorgen uit handen. Wij dragen de werkgeverslasten en -risico’s en verzorgen de administratie en salarisverwerking. Snel en kostenefficiënt.

DETACHEREN

Zoekt u een kandidaat voor langere tijd? We detacheren graag een van onze talenten aan u. Tijdens zo’n project is RED Recruitment werkgever van de kandidaat. Wij lenen de kandidaat aan u uit. Ideaal voor langdurige projecten. Bovendien, na afloop kunt u de werknemer kosteloos overnemen.

WERVING & SELECTIE

Wilt u iemand in dienst nemen? Wij vinden de perfecte kandidaat voor u. We gaan grondig en persoonlijk te werk en zoeken een match op bedrijfscultuur, persoonlijkheid en competenties. Hierbij gebruiken we innovatieve werving- en selectietools. Het mooie is, een kandidaat treedt direct bij u in dienst. U betaalt enkel een bemiddelingsfee.

ADRES:

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
(Gebouw 2 | 4de verdieping | Unit 4.25)
3044 BC Rotterdam

CONTACTGEGEVENS:

T: 010 – 318 28 40
E: jobs@redrecruitment.nl