Banner
  • Home
  • Voor kandidaten

Voor werkgevers

Zoekt u gemotiveerd, gekwalificeerd personeel? Wij vinden de perfecte kandidaat. En doordat we grondig en persoonlijk te werk gaan, schieten we vaak in één keer raak. Dit doen wij op de volgende manier:

Wat we verder voor u kunnen betekenen

1. PERSOONLIJK KENNISMAKEN

We komen persoonlijk langs om een vacature te bespreken en de sfeer en cultuur van een bedrijf te proeven. Zo bepalen we wat voor kandidaat het meest geschikt is voor uw organisatie. Vervolgens gaan we op zoek in ons talentenbestand, publiceren we de vacature op onze eigen website en op de job boards waarmee we actief samenwerken.

2. CHECK, CHECK, DOUBLE CHECK

We sturen nooit zomaar een handvol cv’s door. Kandidaten worden eerst telefonisch gescreend. Maakt een kandidaat een goede indruk? Dan volgt een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. We leggen haarfijn uit wat uw bedrijf bijzonder maakt en wat de functie inhoudt. Ook stellen we kritische vragen, om zeker te weten dat de kandidaat gemotiveerd én gekwalificeerd is. Daarnaast doen we minimaal twee referentiechecks. Pas dan stellen we een kandidaat aan u voor.

3. UITGEBREIDE MOTIVATIE

Zodra wij honderd procent achter een kandidaat staan, sturen we u een uitgebreide motivatie waarin we de kandidaat aan u voorstellen. Ook bereiden wij de kandidaat voor op het sollicitatiegesprek. Tijdens het gehele proces zorgen wij voor de juiste begeleiding en communicatie richting u en onze kandidaten. Zo voorkomen we teleurstellingen en verspillen we niemands tijd.

Kortom, we doen er alles aan om er zeker van te zijn dat een kandidaat perfect past, zodat u snel en goed geholpen bent. Onze grondige, persoonlijke aanpak leidt in 9 op de 10 gevallen tot een succesvolle plaatsing.

Verder nog vragen?

Heb je nog andere vragen of wil je een keer een kop koffie drinken en het met ons over 1 van onze producten hebben?

ADRES:

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
(Gebouw 2 | 4de verdieping | Unit 4.25)
3044 BC Rotterdam

CONTACTGEGEVENS:

T: 010 – 318 28 40
E: jobs@redrecruitment.nl

"Je betaalt voor wat je afneemt en wat past bij jouw organisatie.”

Voornaam Achternaam, Klantnaam

Voor wie wij werken

Onze cases

Naam van testimonium 06

Functie hendrerit euismod
Vakgebied hendrerit euismod
Telefoonnummer 0900123456
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam imperdiet vitae mauris id cursus. In imperdiet vulputate eros in tristique
Lees meer

Naam van testimonium 01

Functie Frond end developer
Vakgebied ICT
Telefoonnummer 0612345678
E-mailadres test@tester01.nl
Quote
Lees meer

Naam van testimonium 02

Functie dignissim
Vakgebied dignissim cursus orci
Telefoonnummer 0612345678
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas eget sollicitudin nulla, ac semper nunc. Nunc et laoreet massa.
Lees meer