VOOR OPDRACHTGEVERS

Zoekt u gemotiveerd, gekwalificeerd personeel? Wij vinden de perfecte kandidaat. En doordat we grondig en persoonlijk te werk gaan, schieten we vaak in één keer raak. Dit doen wij op de volgende manier:

1. PERSOONLIJK KENNISMAKEN

We komen persoonlijk langs om een vacature te bespreken en de sfeer en cultuur van een bedrijf te proeven. Zo bepalen we wat voor kandidaat het meest geschikt is voor uw organisatie. Vervolgens gaan we op zoek in ons talentenbestand, publiceren we de vacature op onze eigen website en op de job boards waarmee we actief samenwerken.

2. CHECK, CHECK, DOUBLE CHECK

We sturen nooit zomaar een handvol cv’s door. Kandidaten worden eerst telefonisch gescreend. Maakt een kandidaat een goede indruk? Dan volgt een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. We leggen haarfijn uit wat uw bedrijf bijzonder maakt en wat de functie inhoudt. Ook stellen we kritische vragen, om zeker te weten dat de kandidaat gemotiveerd én gekwalificeerd is. Daarnaast doen we minimaal twee referentiechecks. Pas dan stellen we een kandidaat aan u voor.

3. UITGEBREIDE MOTIVATIE

Zodra wij honderd procent achter een kandidaat staan, sturen we u een uitgebreide motivatie waarin we de kandidaat aan u voorstellen. Ook bereiden wij de kandidaat voor op het sollicitatiegesprek. Tijdens het gehele proces zorgen wij voor de juiste begeleiding en communicatie richting u en onze kandidaten. Zo voorkomen we teleurstellingen en verspillen we niemands tijd.

Kortom, we doen er alles aan om er zeker van te zijn dat een kandidaat perfect past, zodat u snel en goed geholpen bent. Onze grondige, persoonlijke aanpak leidt in 9 op de 10 gevallen tot een succesvolle plaatsing.

WIJ WERKEN O.A. SAMEN MET:

CONTACT

MAIL ONS:

ADRES:

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
(Gebouw 2 | 4de verdieping | Unit 4.25)
3044 BC Rotterdam

CONTACTGEGEVENS:

T: 010 – 318 28 40
E: jobs@redrecruitment.nl

OVERIGE GEGEVENS:

KvK: 55485774
BTW: NL002014505B89
Bank: NL72RABO0154549053
(BIC/Swift: RABONL2U)

VOLG ONS: